Hore

Nový ošiaľ v módnych doplnkoch - Chunky Chain

17.09.2014
Nový ošiaľ v módnych doplnkoch - Chunky Chain

Všimli ste si už najnovšie módne trendy medzi doplnkami? Mohutné reťaze, zlaté výrazné náhrdelníky a náramky. Móda, ktorá sa k nám dovalila spoza veľkej mláky zachvátila už poväčšinu mladých žien.

V uliciach už čoraz častejšie stretávame dámy s mohutnými reťazami na krku, ktoré vďaka týmto náhrdelníkom zvýrazňujú svoj celkový outfit. Tieto módne náhrdelníky sa stávajú hitom tohtoročnej sezóny.

Chunky Chain náhrdelníky sa stávajú obľúbené vďaka ich rôznym prevedeniam. Nemusíte ich nájsť v podobe náhrdelníkov, taktiež sa mohutné reťaze nosia na rukách, či dokonca aj v podobe náušníc.
Označením Chunky sa označujú náhrdelníky, ktoré sú taktiež výrazné ako šperky Chunky Chain – avšak pri označení Chunky Chain sa najčastejšie chápe reťaz.
Mnohé variácie Chunky šperkov sú taktiež veľmi trendy, pretože sú výrazné, čím bez problémov doladia každý váš outfit. Preto pre tohtoročnú sezónu je dobré si zaopatriť aspoň jeden takýto kúsok. Určite to neoľutujete!

Chunky Chain – takto sa nazývajú tieto mohutné náhrdelníky a obľúbili si ich už aj mnohé známe celebrity, ako napr: Jennifer Lopez, Rihanna, Reese Whiterspoon či Salma Hayek.

 Jenifer Lopez mohutné retiazky   Reese Whiterspoon chunky chain    Salma Hayek chunky chain

AKCIA -50% 7,75 €
AKCIA -50% 7,25 €