Hore

Výrazné náušnice pre tvoj jedinečný outfit

07.09.2017
Výrazné náušnice pre tvoj jedinečný outfit

Prichádza jeseň, ale s ňou aj farby :) Využi jedinečnú možnosť a zaobstaraj si doplnok do tvojej šperkovnice, ktorý každý tvoj módny kúsok oživí. Náušnice z bižutérie alebo siahneš po kryštáloch? Už ako sa rozhodneš.
Tentokrát sme sa rozhodli zamerať na náušnice, pretože toto je oblasť tela, kde sa šperky skutočne krásne vynímajú - a u žien už nehovoriac!
Skrátka k Vám patria. 

V prvý septembrový týždeň Vám prinášame inšpiráciu a tipy na náušnice, ktoré sú perfektné k outfitom či už do mesta, práce alebo aj školy. Lineárne línie, farebné kontrasty s nádychom modernosti, perličky v jemných tónoch alebo trendy napichovačky? Každý pár náušníc má svoje čaro. Pozrite sa na našich 9 obľúbených návrhov.

Náušnice z chirurgickej ocele

Náušnice z chirurgickej ocele


Náušnice z bižutérie

Náušnice z bižutérie


Náušnice Swarovski elements

Náušnice Swarovski elements


S novým doplnkom v šperkovnici by to chcelo aj nejaké nové oblečenie :) Dámy, čo tak oživiť svoj šatník novými šatami? Jesenné tóny a vôňa babieho leta ťa čaká s novou kolekciou dámskych šiat . Vrelo odporúčame k nahliadnutiu. V ponuke nájdete nielen Dámske šaty ale aj veľmi obľúbené tuniky, ktoré môžete kombinovať s nohavicami, legínami či riflami. V jesennej kolekcií nájdete aj šaty vyrobené z hrubších materiálov a preto sa ich nosenia nemusíte zrieknuť ani v chladnejšom počasí.

Dámske šaty