Hore

VIDEO: 100 rokov zásnubných prsteňov v 3 minútach

20.01.2016
VIDEO: 100 rokov zásnubných prsteňov v 3 minútach

Dávanie prsteňa na znak úcty a spojenia je známe už od staroveku, a aj keď to vtedy ešte nebolo také romantické a nádherné ako dnes, stále je tento akt "prísľubu" - navždy, jedným z najkraších chvíľ v živote ženy.

Módne trendy prichádzajú a odchádzajú. To nám je jasné. My Vám však prinášame video, ktoré je dôkazom, že módne trendy určite pôsobia aj na šperky. Podstata aj naďalej však ostáva rovnaká. "Diamant" - kryštál či kamienok nesmie žiadnemu zásnubnému prsteňu chýbať.

Zásnubné prstene predvedené v tomto videu Vám ukážu ako sa trendy v priebehu 20.storočia menili. Od jednoduchej až cez kombináciu tvarov a dizajnov. Dámy, kochajte sa!

Našťastie, dnešné svadobné obrúčky a zásnubné prstene už nie sú vyrábané z vlasov, stebiel trávy, rastlín alebo motúzov, ako tomu bolo v dávnych časoch, ale z nádherných kovov s drahými kameňmi, ako platina, titán, biele zlato, zlato, zafíry, diamanty, rubíny a smaragdy.

Tieto neuveriteľné šperky zostanú populárne ešte dlhú dobu. Svet sa teraz síce uberá veľmi futuristickým a technologickým smerom, ale nádherný diamantový prsteň asi ešte roztaví nejedno ženské srdce. :)

Zdroj: Mode.com