Hore

Aký majú Shamballa náramky význam?

31.03.2014
Aký majú Shamballa náramky význam?

Módny výstrelok alebo nový štýl, ktorý ovplyvnil masy?

Mnohí shamballa náramky nosia pre ich symboliku  - pokoj, mier a šťastie. Ostatní pre image, ktorý spopularizovali hviezdy svetového showbiznisu.

Do ktorej skupiny patríte vy? Akokýľvek náramok si už vyberiete, či už ten, ktorý vám pomôže na duchovnej ceste alebo len ten, ktorý chcete ako elegantný módny doplnok, určite každý z nich uspokojí vaše chute.

 

Hoci väčšina ľudí si myslí, že Shamballa náramky sú len ďalší módny výstrelok, v skutočnosti tieto náramky v sebe nesú oveľa hlbší význam a históriu, akoby sa dalo čakať.

Shamballa_Tibet

Shamballa je vlastne mýtické kráľovstvo, v ktoré veria tibetskí budhisti, a ktoré je zároveň  symbolom osvety, mieru a dokonalosti. Mýtus vraví, že ide o miesto, ktoré sa nachádza vo vnútrozemí Ázie avšak je ťažké ho presne určiť.
Kráľovsto Shamballa nesie aj iné pomenovanie a to: „Čistá Krajina“, pretože obyvateľom  tejto krajiny, sa podarilo dosiahnuť pokoj a šťastie. Sú totiž  na vysokej duchovnej úrovni.

Každý Shamballa náramok je stopercentne jedinečný. Každá farba, dizajn a aj štýl náramku dopĺňajú jeho význam. Shamballa náramky sú vyrobené z motúzu, ktorý je viazaný špeciálnymi uzlíkmi. Majú špeciálny dizajn a zahŕňajú kamienky, drahokamy a kovy.

Shamballa náramkoch sa tvrdí, že majú liečivé vlastnosti, práve preto, že všetky časti týchto náramkov sú prírodného pôvodu, čo zvyšuje ich efektívnosť.

Shamballa náramky význam

Ľudia nosia tieto náramky preto, aby im dodávali silu alebo preto, že vedia o ich pôvode a nosia ich práve pre duchovné dôvody. Mnoho ľudí po celom svete ich však nosí len ako módny doplnok.

Shamballa náramky význam

Shamballa náramky zaujali ľudí po celom svete. Začali sa šíriť od Francúzska až k New Yorku a obľúbili si ich aj známe osobnosti ako Jay Z, Beyoncé, Shakira, Jennifer Lopez, Drew Barrymore a iní.

Hviezdy Shamballa

16,90 €
14,90 €