Hore

Volfrám: Dokonalé svadobné obrúčky

17.09.2014
Volfrám: Dokonalé svadobné obrúčky

Predstavte si prsteň, ktorý je neustále lesklý a vždy vyzerá ako nový. Predstavte si prsteň, ktorý je odolný voči poškriabaniu viac ako ktorýkoľvek iný prsteň dostupný na trhu. Predstavte si prsteň, ktorý spĺňa všetky tieto charakteristiky a k tomu je cenovo dostupný.

Myslíte si že to nemôže byť pravda? Ale môže! Presvedčte sa sami.

Povedzte „áno“ volfrámu

Predstavujeme vám materiál pomerne neznámy avšak nespochybniteľne najkvalitnejší v modernom šperkárstve. Možno vám práve napadlo, kto by vyžadoval tak kvalitný šperk v dobe, keď veľmi netúžime po doplnkoch na celý život. Toto pravidlo však neplatí u svadobných obrúčok. Naše skúsenosti hovoria, že každý svadobný pár netúži po prehnane drahých zlatých svadobných obrúčkach, ktoré sa poškriabu a vyblednú za pár rokov. Práve preto si čoraz častejšie vyberajú obrúčky vysokej kvality namiesto vysokej hodnoty.

Volfrám Tungsten je kov, ktorý v sebe zahŕňa všetky vlastnosti aké by ideálny šperk mal mať. Tými vlastnosťami sú: vysoký lesk, odolnosť voči poškriabaniu, nečernanie, kvalita, cenová dostupnosť, antialergickosť.

 

Volfrámová obrúčka Tungsten Volfrám Tungsten Volfrámová obrúčka Volfrámové obrúčky  Svadobné obrúčky

 

 

Volfrám Tungsten – čo to vlastne je?
Volfrám je tvrdý kov, ktorý sa v súčasnosti začal používať v klenotníctve vďaka jeho schopnosti udržať si dlhodobý lesk. Tungsten, označenie často sa vyskytujúce pri názve volfrám, je len švédske pomenovanie volfrámu ako prvku.

Volfrám Tungsten nadobúda extrémnu tvrdosť, keď sa nachádza v zlúčenine spolu s uhlíkom, vtedy nesie pomenovanie „Tungsten Carbide“. Táto zlúčenina je štyrikrát tvrdšia ako titán, a dvakrát tvrdšia ako oceľ. To z neho robí takmer nepoškriabateľný kov, ktorý je možné poškriabať len najtvrdším nerastom na zemi, a to diamantom.

Takéto unikátne spracovanie volfrámu umožňuje tieto šperky nosiť každodenne bez obáv o ich zničenie. Už sa viac nemusíte obávať o svoju obrúčku a neustále kontrolovať, či ste ju náhodou nepoškriabali. Áno, práve Volfrám Tungsten je typ kovu, ktorý sa vyrába osvedčeným a exkluzívnym procesom, a vďaka ktorému prstene robí najlepšími na svete.

Pýtate sa prečo by práve volfrámové obrúčky mali byť tie najlepšie?

Ak ste si prečítali vlastnosti, ktorými sa tento kov vyznačuje, ale aj tak vás to nepresvedčilo, tak pri konečnom rozhodnutí Vám pomôže už len uváženie, či hľadáte obrúčky, pri ktorých sa viac „udriete“ po vrecku, alebo hľadáte obrúčky, ktoré budú najmä kvalitné.
Obrúčky zo zlata, ktoré sa mnohí uprednostňujú už len pre to, lebo takto to je už skrátka zvykom, často spôsobuje sklamanie po rokoch, kedy sa nich ukáže „zub času“, nehovoriac už o povrchových poškodeniach. 
Obrúčky z volfrámu, hoci sa ešte nestávajú populárnymi, sú za menšiu sumu akoby ste pri kupovaní obrúčok očakávali, avšak viacnásobne sa vám tento nákupný risk vráti, keď aj po niekoľkých rokoch vaše obrúčky budú stále vyzerať ako nové.

 

Volfrámové obrúčky   Volfrámové obrúčky

 

 

Podľahni aj ty kráse a kvalite týchto svadobných obrúčok a vyber si tie svoje.

25,90 €
19,90 €