Hore

Náramky pre mužov. Vyberte si správne

22.06.2017
Náramky pre mužov. Vyberte si správne

Náramok. Módny doplnok, šperk, ktorý však neprislúcha iba nežnejšiemu pohlaviu. Rozhodne sa nemusíš obávať, že nosenie šperkov, v tomto prípade náramkov, ti uberie na mužnom vzhľade, práve naopak. Nosenie šperkov dokazuje tvojmu okoliu, že máš zmysel pre módu. :)
Nič sa však nemusí preháňať. Ak patríš k tým, ktorý obľubujú staré známe "menej je viac", tak práve pre teba tu máme zopár tipov na pánske náramky.

Náramky pre mužov sa v súčasnosti vybrábajú v rôznych podobách, dizajnoch a farebných prevedeniach. Voľba materiálu na náramku je na tebe, avšak z našej skúsenosti a recenzií od našich zákazníkov je NAJ medzi náramkami práve - chirurgická oceľ.

Chirurgická oceľ na náramkoch pre mužov nepôsobí extravagnante ( aj keď záleží od dizajnu ) a hravo ju vieš doladiť napr. aj k obleku :) Voľba vhodného štýlu náramku z chirurgickej ocele ti určite zaručí, že sa z módne doplnku stane čoskoro tvoj obľúbený kúsok.

Pánske náramky z chirurgickej ocele

Pánsky náramok z chirurgickej ocelePánsky náramok z chirurgickej ocele

Pánsky náramok z chirurgickej ocelePánsky náramok z chirurgickej ocele

Pánske kožené náramky

Druhým najobľúbenejším materiálom náramkov pre pánov je - koža. Áno, kožené náramky v módnych dizajnoch sa ti rozhodne zapáčia. Tieto náramky sa hodia skôr k ležernejším a mestským outfitom, ale ak si znalec módy hravo ho doladíš aj k business vzhľadu.

Kozeny pansky naramokKozeny pansky naramok

Kozeny pansky naramokKozeny pansky naramok