Hore

Páni vyšperkujte sa! Reťaze z chirurgickej ocele

26.04.2017
Páni vyšperkujte sa! Reťaze z chirurgickej ocele

Neochota mužov nosiť šperky by mala byť prekonaná, pretože šperky nie sú výlučne len ženskými doplnkami. Pomaly sa nám otepľuje a s teplým počasím prichádza čas odhalených častí tela, ktoré však môžeš vyšperkovať! :) Aj keď sú šperky zvyčajne jednou z radostí žien, teraz sa s nami môžu vyšperkovať aj páni!  

Medzi mužmi sú predovšetkým populárne retiazky, ktoré disponujú jednoduchým dizajnom viazaných plochých očiek. Muži nemajú radi prekombinované šperky, preto je jednoduchosť a čistota dizajnu chirurgickej ocele to, čo muži najviac ocenia.  V tomto článku by sme ti radi predstavili tipy na retiazky, či reťaze z chirurgickej ocele pre pánov, ktoré sú medzi našimi zákazníkmi tie najobľúbenejšie.


Pánske reťaze z chirurgickej oceleJednoduchá pánska reťaz skvelo doladí tvoj outfit. Nemusí lákať tisíce pohľadov pre svoju výraznosť, ale jemným dizajnom podškrtnúť tvoj štýl. Neboj sa zvoliť si retiazku z chirurgickej ocele či už striebornom alebo dokonca aj zlatom dizajne.

Ak máš rád minimalizmus, reťaz z ocele by mala byť plochá a štíhla, aby zdôraznila tvoje oblečenie, ktoré je ústredným bodom tvojho outfitu. Ak máš rád predsa len niečo výraznejšie, zvoľ si reťaz, ktorá má väčšie viazané očká.Pánske reťaze z chirurgickej ocele

Pánska reťaz nemusí byť len strieborná. Ak máš rád farby, poď do zlatej či do čiernej farby. Povrchová úprava chirurgickej ocele ti ponúka aj takéto možnosti.
Dizajnové retiazky z chirurgickej ocele nájdeš nielen samostatne, ale aj v setoch (pozri: Sety z chirurgickej ocele), čo znamená, že k retiazke kúpiš rovnaký dizajn aj náramku.

Zaujala ťa viac zlatá? Rovnako si môžeš svoju šperkovnicu oživiť aj touto, Retiazky z chirurgickej ocele či už v kombinácii so striebornou alebo zlatou nájdeš v našej ponuke.

29,70 €