Hore

Táto jar bude o dlhých retiazkach

28.03.2015
Táto jar bude o dlhých retiazkach
Následuj módne trendy aj TY :)

Súčasný móda tentoraz nasmerovala svoju pozornosť na retiazky. Túto jar môžeš aj ty zažiariť a byť IN. Nič špeciálne ti k tomu netreba. Stačí ti len dlhá retiazka s jednoduchým či výrazným príveskom.

Dlhé retiazky by mali byť šúčasťou šperkovnice každej ženy a najmä v týchto dňoch. Jari budú vládnuť dlhé retiazky. Rozhodne ich budeš potrebovať.

Prečo? Lebo práve dlhé retiazky skvelo doplnia tvoj jarný outfit, či už budeš na ceste do práce, alebo na kávu s kamoškou, či pôjdeš do školy, alebo do kina s priateľmi. Vyzerať štýlovo môžeš vždy ;).

Jednoduchá retiazka z bižutérie

Dobrý výber retiazky na pracovné stretnutie či pracovnú prezentáciu  je nesmierne dôležitý. Preto by tvoja voľba mala smerovať na jednoduchý náhrdelník s príveskom, pretože vďaka jeho jemnosti nebude okolie roztyľovať a ty budeš aj tak pôsobiť elegantne a štýlovo.

 

Jemný náhrdelník bižutéria

Ak však nechceš zaniknúť v dave môžeš vsadiť aj na iné kúsky. Nechaj sa inšpirovať v našich náhrdelníkoch z bižutérie či v našich setoch z bižutérie

 

Výrazný náhrdelník z bižutérie


Kombinuj

Anjelskydiabolský tip: Ak si v našej ponuke bižutérie nevyberieš, nahliadni aj inam. Vyskúšaj chirurgickú oceľ. Neboj sa kombinovať. :) Dlhá retiazka z chirurgickej ocele + prívesok z chirurgickej ocele ti môžu taktiež dodať štýlový vzhľad.

 

AKCIA -50% 7,25 €