Hore

Význam farieb Shamballa náramkov

17.11.2014
Význam farieb Shamballa náramkov

Každá farba Shamballa náramkov má fascinujúci a jedinečný význam. Farba, ktorú si vyberiete, prezentuje váš pocit pohody spojený s emóciami alebo fyzickou kondíciou, ktorý chcete rozvíjať.

Čierna Shamballa

Čierna farba je symbolom absencie akejkoľvek inej farby a je často spájaná so záhadou, strachom, smrťou či neznámom. Aj keď má často negatívny význam, čierna farba môže symbolizovať aj pozitíva ako silu a autoritu. Hodí sa ľuďom, ktorí neskrývajú svoju originálnosť, silnú osobnosť či nezávislosť.
Čierny Shamballa náramok je považovaný za formálny a elegantný. Obsahuje čierne korálky, ale zvyčajnejšie čierne Swarovského kryštály.

Biela Shamballa

Biela farba zastupuje množstvo symbolov, no predovšetkým symboly čistoty, nevinnosti, nového začiatku, neutrálnosti a pravdy. Biela farba sa vyznačuje aj tým, že odpudzuje zlo. Táto farba sa hodí ľuďom, ktorí sú sebavedomí, vyrovnaní a otvorení. 
Biely Shamballa náramok skvele dopĺňa každý outfit a určite priláka nejeden pohľad na vašu ruku.

 

Červená Shamballa

Červená farba v sebe nesie symbol vášne, sily, moci a opory. Táto farba sa hodí ľuďom, ktorí sú tvoriví, vášniví, odhodlaní a sebavedomí. Červená farba je často spájaná aj s láskou.
Červený Shamballa náramok je vhodný na oživenie každého outfitu. Obsahuje červené Swarovského kryštály alebo drahokamy ako rubín, minerál granát(polodrahokam) alebo rodolit.

 

Oranžová Shamballa

Oranžová farba je často spájaná so symbolom chuti do života, vytrvalosti, sily a pozitívnej energie. Oranžová farba taktiež pomáha odbúravať stres a zvyšuje kreativitu. Je vhodná pre ľudí, ktorí sú zvedaví, ctižiadostiví a nebránia sa novým veciam.
Oranžový Shamballa náramok krásne vynikne na každej ruke.

 

Žltá a zlatá Shamballa

Žltá farba symbolizuje dobrú náladu, veselosť, optimizmus, ale aj múdrosť a chápavosť.Zlatá farba nesie význam vznešenosti, pravdy, nesmrteľnosti. Tieto farby sú vhodné pre ľudí, ktorí sú veselí, optimistickí, spontánni a cieľavedomí.
Žltý alebo zlatý Shamballa náramok obsahuje krásne kryštály, ktoré dodávajú tomuto náramku skvostný vzhľad na každej dámskej ruke.

 

Zelená Shamballa

Zelená farba úzko súvisí s prírodou. Aj v tomto zmysle zelená symbolizuje prírodu, vyrovnanosť, harmóniu. Zelená má tendenciu pôsobiť na city ľudí a taktiež v sebe nesie aj lásku. Táto farba je vhodná pre ochotných, citlivých, vnímavých, ale aj tvrdohlavých ľudí.
Zelený Shamballa náramok originálne doplní každý outfit.

 

Modrá Shamballa

Modrá farba symbolizuje dôveru, vyrovnanosť a pokojTmavomodrá rozvíja intuíciu a prispieva k lepšiemu logickému mysleniu. Modrá farba sa hodí ľuďom, ktorí sú rozvážni, romantickí a dobrí organizátori.
Modrý Shamballa náramok zvýrazni outfit a dodá mu eleganciu.

 

Fialová Shamballa

Fialová farba symbolizuje kreativitu, inšpiráciu a duchovnú silu. Je vhodná pre ľudí, ktorí vedia využiť svoju originalitu, samostatnosť, diplomatickosť a umelecké sklony. 
Fialový Shamballa náramok ukáže nielen vašu jedinečnosť.

 

Ružová Shamballa

Ružová je farbou sentimentality, priateľstva a uzmierenia. Ružová je vhodná pre ľudí, ktorí sú ešte romantickí, jemní a ľudí, ktorí túžia očariť okolie.
Ružový Shamballa náramok sa hodí každej žene, ktorá chce skrášliť nielen seba.

 

Hnedá Shamballa

Hnedá farba je nositeľom pôžitkov. Táto farba sa hodí k ľuďom, ktorí majú radi svoje pohodlie a pokoj. Taktiež symbolizuje ľudí, ktorí ľahko podľahnú pokušeniu, ale na druhej strane sa vedia správne rozhodnúť.
Hnedý Shamballa náramok sa ku každému outfitu perfektne hodí.

 

Sivá Shamballa

Sivá farba je farba neutrálnosti, opatrnosti a prispôsobivosti. Majú ju radi ľudia, ktorým nevadí stereotyp a ktorí sú opatrní.
Sivý Shamballa náramok obsahuje krásne kryštáliky, ktoré náramku dodajú výraznú eleganciu.

 

13,90 €
14,90 €